De nieuwe Dan Brown – vanaf 3 oktober in de winkel

Locaties en thema’s nieuwe Dan Brown thriller bekend

Op 3 oktober 2017 verschijnt bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff de langverwachte nieuwe thriller Oorsprong (Origin) van Dan Brown. De thriller zal wereldwijd op dezelfde dag verschijnen.
Veel fans kijken al maanden vol spanning en ongeduld uit naar het omslag, de locatie en de inhoud van de nieuwe thriller van wereldwijde bestsellerauteur Dan Brown. Zojuist werden de thema’s en locaties van het boek bekendgemaakt door Browns Amerikaanse uitgever Doubleday.
Professor Robert Langdon heeft opnieuw de hoofdrol. Ditmaal speelt het verhaal zich volledig af in Spanje – Madrid, Barcelona, Sevilla en Bilbao, de stad van het Guggenheim Museum.
In deze steden belandt Langdon op het kruispunt van de twee vragen die de mensheid al eeuwenlang bezighouden:

Waar komen wij vandaan?
Waar gaan wij naartoe?

Dan Brown weeft in Oorsprong wederom een mozaïek van codes, wetenschap, religie, geschiedenis, kunst en architectuur tot een razend spannende thriller. Maar er wordt een frisse draai gegeven aan de stijl die zijn handelsmerk werd doordat nu moderne kunst en innovatieve technologie een belangrijke rol spelen. Hiermee wordt aan zijn schrijverschap een nieuwe dimensie toegevoegd.

Oorsprong | Dan Brown | € 24,99 (paperback | € 29,99 (hardcover)

Reserveer

Niets missen?
Wil jij niets missen van het laatste nieuws rondom Dan Brown en Oorsprong? Schrijf je dan in voor de speciale Dan Brown nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Schrijf je in

 

Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *