Ontvangen en nog te lezen – Drijfzand- Bibi Boom

drijfzand_1-600x600Na een werkvakantie in Londen – om maar niet thuis bij zijn moeder te hoeven zijn – verheugt Florian zich op een reisje naar Schotland met zijn vriendin Donna. Als zij echter niet komt opdagen, neemt de gevoelige Florian het impulsieve besluit om mee te reizen met twee jongeren die hij net heeft ontmoet, de verlegen Lasse en de mysterieuze Pepper. Hij raakt verzeild in een wereld die zijn stoutste dromen te boven gaat, maar beseft niet dat hij wegzakt in een moeras van intriges. Is hij nog te redden?

Drijfzand is een spannende psychologische thriller over verzet en overgave, vertrouwen en misleiding, liefde en manipulatie. Het is de emotionele achtbaan van een jongvolwassene die probeert zijn eigen weg te vinden en leert wat werkelijk belangrijk is.

Mijn verstrakte spieren ontspannen zich en ik begin hardop te lachen. Nu pas besef ik hoe sterk ik het lichamelijk contact mis sinds vader er niet meer is. Ik mis dat beschermde gevoel van iemand die zich over je ontfermt. Bij wie je kan schuilen. Opeens voel ik dat mijn wangen nat zijn en realiseer me met een schok dat het mijn eigen tranen zijn, die onophoudelijk over mijn gezicht stromen.”

Bibi Boom (1983) schrijft als  kind verhaaltjes met in de hoofdrol de personages uit haar favoriete kinderserie. Op advies doet zij aan zoveel mogelijk schrijfwedstrijden mee wat haar enkele publicaties oplevert. Naast haar werk als projectmanager houdt Bibi zich bezig met levend rollenspel, yoga en het inspreken van luisterboeken. Zij woont in Noord-Holland met haar katten Tiramisu en Pistache.

Met dank aan Godijn Publishing voor het beschikbaar stellen van een recensie-exemplaar. Mijn recensie zal binnenkort gepubliceerd worden op Passie voor Boeken.

Titel: Drijfzand|Auteur: Bibi Boom
Uitgever: Godijn Publishing|ISBN: 978-94-92115-11-9|Blz: 255

Drijfzand is te bestellen bij de lokale boekhandel of via:
Godijn Publishing
Bol

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *