Notitieboeken van Studentendrukwerk met eigen logo

Onlangs werd ik benaderd door Femke van Studentendrukwerk of ik interesse had in een samenwerking. Nu is Studentendrukwerk mij niet helemaal onbekend, mijn collega-bloggers van Koukleum.nl hebben in 2018 een samenwerking gehad. Zij hebben hun eigen bierviltjes laten bedrukken en op het moment dat ik deze blog schreef, bleek dat zij ook weer een nieuwe, leuke samenwerking hadden gehad.

Over Studentendrukwerk

Al hun drukwerk wordt geproduceerd in hun eigen digitale drukkerij met een state of art machinepark. Doordat zij alles in eigen huis produceren kunnen zij snel leveren, en kunnen zij de kwaliteit waarborgen.

Of je nou een scriptie wilt laten printenbierviltjes wilt laten bedrukken of ander drukwerk nodig hebt. Bij Studentendrukwerk print en bindt iedereen voor een scherp studententarief! Zij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in drukwerk.

Ik mocht zelf iets uitzoeken op de site en omdat ik gek ben van notitieboeken ging daar mijn voorkeur naar uit. Ik mocht 5 notitieboeken A4 formaat en 5 notitieboeken A5 formaat uitkiezen. Hartstikke tof en als eerste ben ik toen maar (eindelijk) mijn eigen logo voor mijn blog gaan ontwerpen. Gelukkig ben ik zelf redelijk handig en na even zoeken voor een eenvoudig programma een logo gemaakt.

Ik ben zelf ook helemaal gek van katten vandaar de keuze voor dit ontwerp😉

En toen naar de site van Studentendrukwerk om de notitieboeken te gaan ontwerpen.

De notitieboeken zijn al te bestellen vanaf 1 stuk. Bij hogere afnames wordt volumekorting toegepast.

Het notitieboek is eenvoudig samen te stellen.

  • STAP 1: Maak een ontwerp in een ontwerpprogramma aan de hand van de aanleverspecificaties
  • STAP 2: Kies de gewenste productopties
  • STAP 3: Rond je bestelling af
  • STAP 4: Upload het bestand

De keuze qua soort notitieboek is groot:

  •  SPIRAAL
  •  SOFTCOVER
  •  HARDCOVER
  •  HARDCOVER SPIRAAL
  •  LOSBLADIG
  •  GENIET

Ik heb zelf gekozen voor een hardcover.

NOTITIEBOEK PERSONALISEREN

Je unt het notitieboek zelf opmaken zoals je wilt in het door jou gebruikte ontwerpprogramma. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie foto op de kaft en als binnenwerk kun je bv. kiezen tussen lijntjes op blanco papier. De gepersonaliseerde notitieboeken zijn ideaal voor bijvoorbeeld een studentenvereniging of andere organisaties. Of je laat gewoon voor je zelf een notitieboekje drukken.

Mijn notitieboeken heb ik gemaakt in de Online Editor die ter beschikking wordt gesteld als je je geregistreerd hebt. Deze Online Editor is eenvoudig om mee te werken en heeft veel opties om een mooi ontwerp te maken. Zoals bijvoorbeeld decoraties om toe te voegen. Maar je kunt ook een ontwerp in een ander programma maken en dan een pdf van het ontwerp uploaden.

Dus heel veel mogelijkheden om een gepersonaliseerd notitieboek te laten drukken.

Studentendrukwerk is supersnel, makkelijk, goedkoop maar ook professioneel. Zie hieronder een impressie van de mogelijkheden van drukwerk.

Na het ontwerpen heb ik de notitieboeken besteld en toen was het met spanning afwachten. Zouden de notitieboeken er zo uitzien als ik me had voorgesteld? Een paar dagen later kwam de bestelling binnen en wat gaaf zien ze eruit!

De notitieboeken zijn van een mooie stevige kwaliteit. Ik had gekozen voor lijnpapier en ook het papier is van een prima kwaliteit. Niet van dat enge gladde papier, maar een beetje stroef, dat schrijft veel fijner.

Heel bij met deze notitieboeken en deze zullen veel gebruikt gaan worden. En uiteraard zullen ze t.z.t. ze ook weer besteld gaan worden. En wie weet nog andere dingen. Ik ben in ieder geval zeer tevreden over de kwaliteit van Studentendrukwerk en kan deze site van harte aanbevelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *