Onopgelost mysterie op Terschelling

TERSCHELLING – Bij uitgeverij E-Pulp Publishers is het e-book De vluchteling die alles achterliet van detective-auteur Anne van Doorn verschenen. Het bijzondere van deze novelle is dat het zich afspeelt op Terschelling. Daar verdween twintig jaar geleden Susanne Westera zonder ooit teruggevonden te worden. Het leek erop dat ze zelf de benen nam. Haar ouders huren recherchebureau Research & Discover in om het raadsel eindelijk op te lossen. Waar is Susanne Westera nu?

De vluchteling die alles achterliet is het vijfde deel in een serie novellen over recherchebureau Research & Discover. Anne van Doorn publiceerde daarnaast de mysterieroman ‘De ouders keerden niet terug’, over een gezin dat in de Noordhollandse duinen verdween. Onopgeloste mysteries zijn de specialisatie van Research & Discover. Zaken waarvoor de politie geen tijd meer heeft en die op de plank blijven liggen. Menselijke drama’s die om een oplossing schreeuwen.

Wie liever een papieren boek leest, hoeft niet te betreuren dat deze novelle alleen als e-book is verschenen. Binnenkort komt er bij E-Pulp Publishers een bundel uit dat dit verhaal en nog vier mysteries bevat waarin Research & Discover ook in actie komt. De titel voor deze bundel luidt De geliefde die in het veen verdween, en andere mysteries en kan al bij de plaatselijke boekhandel en op internet gereserveerd worden. Deze uitgave komt eind september op de markt voor 17,95 euro.

Geïnteresseerden kunnen het e-book De vluchteling die alles achterliet verkrijgen via de webwinkels en www.e-pulp.nl. Het kost slechts 1,95 euro.

Titel: De vluchteling die alles achterliet|Auteur: Anne van Doorn
Uitgever: E-Pulp Publishers|ISBN: 9789492715111|Blz: 36
Verschijningsdatum: september 2017

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *