Ontrafel het moordmysterie in De bloedpremière.

Een spannende whodunit van Chris De Bruyn.  De bloedpremière houdt je op het puntje van je stoel. Verschijnt 13 februari.

The show must go on

Wat een opvoering had moeten zijn van het tragische toneelstuk Romeo en Julia, loopt voor de Henry Rutherford Theatre Group uit op een echte tragedie. Wie heeft het op de groep gemunt, en waarom? Los zelf het raadsel op in het spannende moordmysterie De bloedpremière

Verschijnt 13 februari.

1873, Texas, het Wilde Westen.
De Henry Rutherford Theatre Group doet het stadje Jefferson’s Creek aan om Romeo en Julia te spelen en de nieuwe toneelzaal in te wijden. Het wordt hun laatste opvoering voordat het rondreizende gezelschap ermee ophoudt. De avond verloopt evenwel helemaal anders dan de acteurs hadden verwacht. Iemand heeft namelijk besloten dat sommigen de bühne niet levend zullen verlaten. Het publiek heeft niets door. Of toch? Weet iemand in de zaal meer? Is de dader een lid van de groep? Of gaat het om een geest uit hun verleden? De acteurs hebben maar één keuze: verder spelen en proberen de dader(s) te ontmaskeren voor de laatste akte ten einde loopt.


Over de auteur


Chris De Bruyn (1989) werkt als eerste stuurman op een offshoreschip van Jan De Nul. In 2021 debuteerde hij met Een onschuldige moord, een whodunit waarin de moordenaar met naam en toenaam op bladzijde één bekent, terwijl de lezer zich tot de laatste pagina blijft afvragen wie het gedaan heeft en waarom. De bloedpremière schreef hij, net zoals zijn eerste boek, tijdens zijn vrije tijd op het schip.


BOEKGEGEVENS

Chris De Bruyn – De bloedpremière. Verschijnt 13 februari bij Manteau.
ISBN 978 90 223 3982 4 | Paperback | 344 pag. | € 23,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *