Ontvangen en nog te lezen – Sevenster – Alexandra Penrhyn Lowe

SevensterEveline heeft maar één zorg deze zomer: een echt leuke jongen vinden met wie ze voor het eerst kan zoenen. Maar dan roept ze geesten op tijdens een feestje – tegen de waarschuwing van haar pleegmoeder in – en nu ziet ze plotseling dingen die andere mensen niet zien.

Doodsbang dat ze bezeten is door een kwade geest, probeert ze een manier te vinden om alles terug te draaien. Maar dan hoort ze van een waarzegster dat ze de eeuwenoude gave van de Wachters heeft – een gave die was afgeschermd, maar nu is wakker gemaakt. Een gave waardoor ze geesten en demonen kan zien. En zij zien haar ook.

Eveline heeft maar één zorg deze zomer: in leven blijven.

Alexandra Penrhyn Lowe is de schrijver van de boeken naar de populaire televisieserie Het huis van Anubis. Na haar studie geschiedenis en journalistiek werkte ze als redacteur voor televisie en tijdschriften en schreef ze diverse scenario’s voor film en televisie waaronder Het huis van Anubis en de jeugdserie VRijland.
Sevenster is het eerste boek in de De laatste Wachter-reeks. Wolfsbloed, het vervolg op Sevenster, verscheen in het voorjaar van 2015. Nachtrijder, het derde deel, verschijnt in het najaar van dit jaar.

Sevenster was een van de boeken uit de goodiebag, ontvangen tijdens het eerste bloggersevent van A.W. Bruna Uitgevers.

Titel: Sevenster|Auteur: Alexandra Penrhyn Lowe
Uitgever: A.W. Bruna|ISBN: 9789044966640|Blz: 334

Sevenster is verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol
Bruna
Libris
AKO
Eci

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *