De organizing agenda 2018 – voor een overzichtelijk jaar – Zamarra Kok

Zelf heb ik al jaren standaard de Francien Katten spiraalagenda. Een mooie grote, maar toch handzame agenda. Maar dat is geeneens de grootste reden dat ik die agenda koop, ik vind gewoon al die afbeeldingen van die katten fantastisch. Ben wel eens op zoek geweest naar wat anders, maar kon tot nu toe niet helemaal vinden wat ik zocht.

Karakter Uitgevers wees mij op De Organizing agenda van Zamarra Kok en de uitgever was zo aardig mij er een toe te sturen (veel dank daarvoor!). Volgens de uitgever is dit een van de meest praktische alles-in-een-agenda’s die overzicht geeft op werk en privé en helpt je je leven te structureren. Met mijn redactiewerk voor VrouwenThrillers.nl, de vele boeken die ik recenseer en het bloggen heb ik het wel nodig om overzicht te houden. Dus de agenda voor mij?

De Organizing agenda 2018 is een spiraalagenda en heeft een mooie, harde kaft. De afgebeelde foto toont rust en spreekt mij daardoor ook aan. Een handig leeslint waardoor je niet steeds hoeft te zoeken naar de goede week. Bij het openen van de agenda vinden we eerst een plastic hoesje waar het een en ander in te bewaren is. Dan krijgen we als eerste meteen handige tips om optimaal gebruik te maken van de agenda.

 

Iedere maand begint met een maandoverzicht en een budgetplanner. (Hmmm, een budgetplanner, kan ik invullen hoeveel boeken ik nog kan kopen in die maand 😉 ) De horizontale weekindeling van deze agenda geeft lekker veel schrijfruimte en een goed overzicht over die dag. Ook kun je op elke werkdag je zakelijke uren, onkosten en kilometers noteren, ideaal voor de zelfstandigen onder ons. Tevens is er ruimte gereserveerd voor een weekmenu en kun je je taken kwijt. Achter in de agenda zitten stickers die je kunt gebruiken om belangrijke dingen te onthouden.

 

Ook zit er achter in de agenda een schoonmaak- en klussenschema waarin je al je huishoudelijke- en onderhoudsklussen kunt plannen voor het hele jaar.

Wat vinden we nog meer in de agenda?

  • Cadeauplanner
  • Vakantieplanner
  • Kerstplanner
  • Wie-heeft-wat-planner
  • Geheugensteuntje voor wachtwoorden
  • Maak wat tijd vrij voor een ander (nieuw!)
  • Mijn bucketlist (nieuw!)
  • Kortingsbonnen
  • Nuttige tips over bijvoorbeeld brandpreventie

 

Blijkbaar heb ik de laatste jaar niet goed genoeg gekeken want na het doorbladeren van deze agenda was ik overtuigd. De Organizing agenda is overzichtelijk, praktisch en heeft heerlijk veel schrijfruimte. Handige planners waardoor je perfect vooruit kunt plannen. Er worden tips gegeven om met zo min mogelijk tijd je klussen en je huishouden te doen zodat je veel meer tijd overhoudt voor de leukere dingen. (Zoals in mijn geval, boeken lezen 😉 ) Een complete agenda waarmee je moeiteloos je taken kunt organiseren en structuur aanbrengt in je leven. Uiteraard is er ruimte voor persoonlijke gegevens, is er een overzicht van de schoolvakanties en achter in de agenda veel ruimte voor notities.

Zamarra Kok is huishoud- en opruimdeskundige en brengt al tien jaar De Organizing agenda uit. Ook schrijft ze boeken en artikelen en vlogt ze voor het consumentenprogramma Kassa!. Op haar website vind je gratis tips, filmpjes en handige producten die het leven simpeler maken: www.zamarra.nl

Ben jij op zoek naar de meest complete agenda? De Organizing agenda 2018 biedt alles wat jij nodig hebt!

5*****

Wendy Wenning

Titel: De Organizing agenda 2018 |Auteur: Zamarra Kok
Uitgever: Karakter| ISBN: 9789045212463

De Organizing agenda 2018 is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *