Persbericht – Zinneling- Clemens van Brunschot

PERSBERICHT  18-01-2016

Cover_voorzijdeEigenwijze thriller gratis verspreid
EINDHOVEN – Zinneling verschijnt op 5 februari 2016 als paperback en als gratis e-book. Gratis? Ja, de Eindhovense auteur Clemens van Brunschot vindt verspreiding belangrijker dan verkopen. Een boek eigenwijs? Ja, omdat deze een combinatie van genres behelst: thriller, science fiction, filosofie en een verband met Irak en IS.

 

Het verhaal
Florian wordt geboren met een hersenafwijking. Zijn zintuigen zijn daardoor extreem gevoelig en zijn fontanel biedt een opening voor telepathie en waarneming buiten de zintuigen om. De interesse van wetenschappers, journalisten en theologen is snel gewekt als hij niet het enige kind met deze gaven blijkt te zijn. Het vermoeden ontstaat dat met nieuwe zintuigen voor de mensheid niet alleen de werkelijkheid zal veranderen, maar ook de kennis van wat daarachter ligt. Een geheime organisatie ziet in de bijzondere gave zelfs een potentieel wapen voor een missie in Irak. Huisarts Amanda Hulands werpt zich vanaf het begin als Florians beschermer op, wat niet zonder offers gaat. Maar of zij hem ook kan behoeden voor de moslimstrijder die in zijn hoofd oprukt…

Over de auteur
Clemens van Brunschot is onderzoeker: vanuit de sociale wetenschappen, waarin hij cum laude afstudeerde, maar ook in zijn schrijven. Hij zoekt voortdurend nieuwe wegen. Van hem zijn eerder verschenen: ‘Uit de duisternis neergedaald’, ‘Een vloek uit Kyrgyzstan’ en ‘Wie noemde haar zwak?‘.

Boektrailer: www.youtube.com/watch?v=7FLp-4xQurE
Website: www.clemensvanbrunschot.nl
Technische gegevens
E-book: ISBN 9789402144666, vanaf 5 februari 2016 te downloaden vanaf de website van de auteur. Prijs €0, bestand vrijgegeven voor verdere distributie.
Paperback: ISBN 9789402143201, vanaf 5-2-2016 bij Bol.com, pagina’s: 281, prijs: €16,15.
Beide uitgaven verzorgd door Brave New Books.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *