Persoonlijk – Ieder nadeel heeft zijn voordeel

Positive

Het nieuwe jaar is bijna in zicht. Een nieuw jaar dat voor mij een wat minder goed begin heeft. Dinsdag 5 januari sta ik ingepland voor een rugoperatie, een lumbale laminectomie. Door een vernauwing in de rug zijn er zenuwen in mijn bekneld geraakt. Ook is door de vernauwing een hernia ontstaan en ik kan je zeggen dat alles bij elkaar behoorlijk pijnlijk is. Voor de geïnteresseerden hier een link met uitleg. De schatting is dat ik na ongeveer een maand of drie weer volledig hersteld zal zijn. Nu is dit mijn tweede rugoperatie in vijf jaar tijd, dus onbekend is het helaas niet. Leuk is het niet, maar we gaan er in eerste instantie van uit dat deze operatie wel het gewenste resultaat zal geven.

Maar goed, ieder nadeel heeft dus zijn voordeel. De eerste weken mag ik weinig doen. Wel regelmatig kleine stukjes lopen, maar verder veel liggen en rusten. Dus ik heb extra veel tijd om te lezen. Nou, daar heb ik absoluut geen problemen mee, er ligt hier al een flinke leesstapel op me te wachten.

Ook kan ik gewoon recensies blijven schrijven en deze op mijn blog plaatsen. Maar mocht het af en toe toch wat stil zijn vanaf mijn kant dan weten jullie waarom.

Ik ga met goede moed het nieuwe jaar in en wens jullie allemaal hele fijne kerstdagen en een fantastisch nieuwjaar . Dat we met zijn allen maar weer veel goede boeken mogen lezen.

Veel liefs, Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *