Persoonlijk – Update

Patience

Het is inmiddels bijna drie weken geleden dat ik geopereerd ben aan mijn rug. De operatie viel hartstikke mee, gelukkig maar. Mocht na twee nachten weer naar huis, heerlijk. Maar dan begint het pas. Mobiliseren en revalideren. Eerste dagen ben je nog te moe om je daar echt mee bezig te houden, maar al gauw wil je meer doen dan alleen maar liggen. Helaas de eerste tijd nog veel zenuwpijn in de benen waardoor ik niet zo snel kon beginnen met de revalidatie als ik zou willen. Ook de energie liet het een beetje afweten, zelfs het lezen was soms vermoeiend. Had plannen om heel veel te liggen lezen  maar als je na een half uurtje al weer in slaap valt, schiet dat niet zo op. Dus alles een beetje doseren.

Maar zo langzamerhand gaat het steeds beter en ben regelmatig even de deur uit voor een ommetje. Even die spieren op gang brengen en voor mij ook heel belangrijk: zelf weer een klein ommetje met de hond kunnen doen. Ook het lezen kan ik inmiddels langer volhouden en de eerste recensies en blogs zijn weer geschreven. Nog drie weken heel rustig aan doen en voorzichtig opbouwen. Woensdag 17 februari op controle bij de neurochirurg en als het goed is krijg ik dan groen licht om langzaam alles weer te gaan doen. Het is best fijn als iemand anders je huis schoonmaakt en voor je kookt, maar ik ben zo’n type die toch alles graag zelf wil doen, zelf de controle willen hebben.

Voor alsnog moet ik nog even geduld hebben (geen sterke eigenschap van mij) maar het is voor een goede zaak: weer normaal kunnen bewegen zonder pijn. En dat is mij heel veel waard…

 

Elke dag een stukje beter…

12494683_535944453241188_4883609815050159307_n

En iedereen die met mij meeleeft, mij helpt en steun geeft op wat voor manier dan ook, hartstikke bedankt!

Liefs,
Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *