Psychologische thriller van nieuw Nederlands schrijversduo

Op 15 oktober verschijnt bij HarperCollins Holland Stille wateren van Eva Nagelkerke.

Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft. Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?

De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat de grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar…

Stille wateren is een ijzingwekkende thriller die onder je huid kruipt, die je in een noodvaart uitleest en die je nog dagenlang achtervolgt.

Voor lezers van Esther Verhoef en Marion Pauw

Spannende psychologische thriller met verrassende twists

In de traditie van samen schrijvende familieleden: onder meer Cilla & Rolf Börjlind, Nicci French en Jan & Sanne Terlouw gingen hen voor

Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke. 
Eerder schreven ze onder de naam Eva Monté twee goed ontvangen spannende romans, en hun tiendelige Storytel Original-dramaserie De mooiste tijd van je leven stond wekenlang in de top tien van best beluisterde series. 

Stille wateren – Eva Nagelkerke – ISBN 978 94 027 0463 1 – paperback € 17,99 / e-book € 12,99


HarperCollins Holland

Reserveer bij:

Bol.com

BookSpot.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *