RIJKE LONDENAREN GAAN NAAR HOLMES, DE REST GAAT NAAR ARROWOOD

Persbericht, januari 2018

 

Op 16 maart verschijnt bij HarperCollins Holland Arrowood van Mick Finlay.

Londen 1895. Een moordenaar maakt de Londense straten onveilig. De armen hebben honger, misdadigers hebben de leiding. Dan krijgt privédetective William Arrowood bezoek de mooie Caroline Cousture, die op zoek is naar haar verdwenen broer. Arrowood heeft weinig zin in de zaak, maar kan het geld goed gebruiken. Pas wanneer blijkt dat de vermiste man voor Arrowoods aartsvijand Mr. Cream werkte, gaat hij overstag. Hij wil Cream koste wat het kost vernederen. Al snel blijkt echter dat het om veel meer gaat dan een simpele verdwijning. Kan Arrowood deze zaak oplossen zonder dat er nog meer slachtoffers vallen? En hoe blijkt hij uit de buurt van die lastpak Sherlock Holmes.

‘Arrowood is een held met tekortkomingen, maar wel innemend. Het plot vliegt met verve van gevaar naar wending en terug.’ – The Times

‘Een zeer plausibel alternatief voor Sherlock Holmes’ – Publishers Weekly

Voor fans van Sherlock en Hercule Poirot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVER DE AUTEUR
Mick Finley werd geboren in Schotland, maar groeide op in Canada. In Engeland werkte hij onder andere bij een circus als slagersjongen, voordat hij docent psychologie werd. Hij woont met zijn gezin in Brighton.

Arrowood – Mick Finley – ISBN 978 94 027 0092 3 – paperback €17,99 / e-book €12,99

 

 

HarperCollins Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *