Sander Verheijen tekent nieuw contract bij uitgeverij Volt

Lovende reacties op zijn thrillerdebuut De macht van K.

Amsterdam, 24 februari 2020 – Eind deze week verschijnt de thriller De macht van K. van Jens Vern, een pseudoniem van Sander Verheijen. Er wordt met veel belangstelling uitgekeken naar dit boek, dat zijn thrillerdebuut is. De eerste reacties van auteurs en boekhandelaren zijn
veelbelovend. Nog voor verschijnen zette Verheijen vandaag bij uitgeverij Volt zijn handtekening onder een contract voor een vervolg op De macht van K.


De macht van K.
Verheijen schreef eerder onder eigen naam Ik kan er nét niet bij, een autobiografisch werk over zijn pasgeboren tweeling. Dit boek werd zeer goed ontvangen. De macht van K. is zijn eerste thriller, waarin de net afgestudeerde Tim Turner de hoofdpersoon speelt. Turner wordt ingelijfd door een prestigieus IT-bedrijf dat op het eerste gezicht geweldig lijkt, maar later een duistere kant blijkt te hebben. Als Tim ontdekt dat hij gevaar loopt begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag. Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen?


Lovende reacties
Drievoudig Gouden Stropwinnaar Charles den Tex zegt over De macht van K.: “Jens Vern sleept je mee de wereld van de sinistere databeveiliging in, en daar is het levensgevaarlijk. Precies het soort plot waar ik van hou!” Ook auteur Jeroen Windmeijer (Het Isisgeheim) is enthousiast: “Echt een ontzettend goed geschreven en spannende thriller. Behalve dat het een ontzettend spannend boek is, snijdt het ook een heel belangrijk en actueel thema aan: hoe gaan bedrijven met (onze) data om.”
Naast auteurs zijn ook boekhandelaren positief over De macht van K. Zo zegt Gerben de Bruijn van Postscriptum in Schiedam over het boek: “Spannend, met vaart geschreven en ontzettend actueel.”

Verheijen en uitgeverij Volt verlengen de samenwerking
Nog voor verschijnen van De macht van K. zette Verheijen deze week zijn handtekening onder een contract voor zijn volgende thriller. “Nog voor de verschijning van mijn thrillerdebuut een contract kunnen tekenen voor een tweede thriller laat zien dat er veel vertrouwen is, en dat is geheel wederzijds. Ik kijk met veel vertrouwen en vooral plezier uit naar een lange samenwerking”, aldus Verheijen. Ook uitgever Eduard Richter is erg blij met de samenwerking: “Ik ben een fan van het eerste uur, Sander weet op heel overtuigende wijze een actueel thema in een razend spannende pageturner te gieten. De macht van K. is een thriller met internationale allure en ik verheug me erop aan de slag te mogen gaan met het vervolg.” Agent Diana Gvozden van Marianne Schönbach Literary Agency voegt daaraan toe: “Voor een auteur als Sander, die zoveel weet van het genre, zijn de verwachtingen voor zijn eigen thrillerdebuut natuurlijk hooggespannen. Het is fantastisch om te zien dat de ontvangst al voor verschijning zo goed is en de uitgeverij er zoveel vertrouwen in heeft. We twijfelen er niet aan dat De macht van K. Sander een schare fans zal opleveren die niet kan wachten tot zijn volgende thriller uitkomt.

Uitgeverij Volt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *