Scandi

6 januari verschijnt de tweede editie van het exclusieve magazine Scandi, tijdschrift voor Scandinavische thrillerliefhebbers

Januari is de maand van de Scandinavische thriller en speciaal voor die gelegenheid hebben A.W. Bruna Uitgevers en Uitgeverij Cargo de krachten gebundeld voor een magazine door en over Scandinavische thrillerauteurs. Het tijdschrift biedt een breed en exclusief scala aan verhalen, reportages, interviews en leesfragmenten in samenwerking met meer dan 20 auteurs en is vanaf 6 januari gratis verkrijgbaar in de boekhandel én als online magazine.

In de nieuwste editie van Scandi vind je o.a. een persoonlijk interview met Hjorth Rosenfeldt, korte verhalen van Jørn Lier Horst, Cilla & Rolf Börjlind en Tove Alsterdal, een leesfragment uit de nieuwe thriller van Helene Flood, inspirerende tips van boekverkopers, spannende puzzels, en niet te vergeten reistips voor het Hoge Noorden om bij weg te dromen.

Daarnaast staat de hele maand januari in het teken van Scandinavische thrillers en verschijnen er nieuwe boeken van bijvoorbeeld topauteurs als Jens Lapidus en Max Seeck.

Scandi is vanaf 6 januari verkrijgbaar in de boekhandel en online beschikbaar.

Uitgeverij Cargo & A.W. Bruna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *