Sprookjesachtig debuut

Persbericht

Op 5 juni verschijnt bij HarperCollins Holland
De wonderbaarlijke vindingrijkheid van Walter Lavender van Sophie Chen Keller.

Walter Lavender is twaalf, maar hij praat niet. Daarom denken mensen dat hij dom is. Maar hij ziet juist veel meer dan anderen. In zijn ogen dansen de croissantjes en cakejes rond in de bakkerij van zijn moeder. In zijn ogen hebben ook de zwerver op de hoek en de vrouw die lege blikjes verzamelt een verhaal. En wat hij ook ziet: dingen die kwijt zijn. Als hij mensen helpt hun zoekgeraakte spullen te vinden, vindt hij misschien ook ooit zijn verdwenen vader terug.
Wanneer een belangrijk etalagestuk uit de bakkerij verdwijnt, het enige aandenken aan zijn vader, en het plotseling slecht gaat met de bakkerij, móét hij er wel op uit om zijn moeder te helpen. Met de hulp van een stoet kleurrijke personages en fantasierijke verhalen probeert hij te doen wat onmogelijk lijkt: je eigen stem vinden in een overvolle stad.

 

‘Een vrolijk, verrassend en menselijk boek dat onderstreept hoe makkelijk het is om zoek te raken in deze grote wereld, en hoe fijn het dan is om gevonden te worden.’Steven Rowley, auteur van Lily en de octopus

Als je houdt van rijke taal en eigenzinnige personages, dan zul je van dit boek genieten.’Booklist

 

 

Sophie Chen Keller is geboren in Beijing en getogen in de Verenigde Staten. Ze won meerdere verhalenwedstrijden, voordat ze haar debuutroman De wonderbaarlijke vindingrijkheid van Walter Lavender schreef. Chen Keller weet te verrassen door haar prachtige, lyrische schrijfstijl, haar originele plot en ontroerende thematiek.
www.sophiechenkeller.com

 

 

 

 

 

 

De wonderbaarlijke vindingrijkheid van Walter Lavender – Sophie Chen Keller – ISBN 978 94 027 0028 2 – paperback € 17,99 / e-book € 12,99

HarperCollins Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *