Thrillerfestival verwelkomt Boris Dittrich

De dagen worden korter, de avonden donkerder en de 10e editie van het Nederlands Thrillerfestival komt in zicht. Het programma zit weer barstensvol angstaanjagend goede evenementen, waaronder het Boekenfestival op zondag 28 oktober in het Stadstheater. Aan een van de tafels op de boekenmarkt staat Boris Dittrich, naast oud-politicus ook zeer verdienstelijk thrillerauteur.

Thrillerliefhebbers halen op deze zondagmiddag hun hart op in de grote foyer van het Stadstheater, waar diverse thrillerauteurs hun werk presenteren. Zij zijn beschikbaar voor een praatje en het signeren van hun boek en sommigen lezen in een rustig hoekje een stukje voor uit eigen werk. Het is een prachtige samenstelling van oude Thrillerfestival-bekenden, nieuwe talenten en een aantal lokale auteurs.

Met trots meldt het Nederlands Thrillerfestival dat ook Boris Dittrich aanwezig is op de Boekenmarkt en een van de lezingen zal verzorgen. “We kennen Boris Dittrich uiteraard van zijn carrière in de Nederlandse politiek, maar hij heeft daarna een aantal buitengewoon goede thrillers geschreven”, aldus Ria Oosterop, voorzitter Stichting Nederlands Thrillerfestival. “Zijn boek W.O.L.F. is in 2016 door de Vrij Nederland Detective- en Thrillergids uitgeroepen tot beste Nederlandstalige thriller. We zijn er dan ook trots op dat hij deel uit maakt van ons Boekenfestival.” Na het verschijnen van “Halszaak” eind 2017 werd Dittrich uitgekozen om het geschenkboek voor de Spannende Boekenweken 2018 te schrijven. “Barst” verscheen in juni 2018 in een oplage van 338.000 exemplaren.

Dittrich zal zowel op de boekenmarkt staan, als een lezing verzorgen in de Kleine Zaal. Meer lezen over het programma van het Boekenfestival op zondag 28 oktober? Kijk op www.nederlandsthrillerfestival.nl/programma/boekenfestival-in-stadstheater/

Fotograaf foto Boris Dittrich :  Ed van Rijswijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *