Tot in de dood – Peter James – persbericht

tot-in-de-doodOp 4 oktober verschijnt een nieuwe thriller van Peter James in de succesvolle serie over inspecteur Roy Grace

De laatste woorden die Jamie van zijn verloofde Logan hoort, zijn in een paniekerig telefoongesprek. Zij is zojuist de ondergrondse parkeergarage van hun flat in Brighton in gereden. Jamie hoort haar gillen en dan is de lijn dood. De politie is er snel maar Logan is verdwenen. Diezelfde dag graven werklui in een park aan de andere kant van de stad de resten op van een vrouw die ruim dertig jaar geleden als vermist werd opgegeven. Roy Grace en zijn team zien geen verband tussen de twee zaken, maar dan verdwijnt er weer een vrouw in Brighton en opnieuw wordt vlak daarna een vermist persoon opgegraven. Wordt Brighton geconfronteerd met de eerste seriemoordenaar in jaren?

 

‘Wie eenmaal aan een Roy Grace-thriller begint, is tijdelijk voor zijn omgeving onbereikbaar.’ Hebban.nl

‘James geeft zijn lezers precies wat ze willen: fantastische boeken.’ Steve Berry

Tot in de dood | Peter James | 9789026140402 | € 19,99 | Verschijnt op 4 oktober 2016

Nieuwsgierig geworden? Lees hier een fragment

 

op-dood-spoorMaak kennis met een van de bestverkopende thrillerauteurs ter wereld! Op dood spoor van Peter James is nu verkrijgbaar in een € 4,99 – editie.

In de nacht dat Brian Bishop zijn vrouw vermoordde, was hij zo’n honderd kilometer van huis en lag hij te slapen. Tenminste, zo lijkt het voor inspecteur Roy Grace, die het onderzoek leidt naar de perverse moord op de jonge Katie Bishop, een bekend en mooi gezicht in het chique uitgaansleven van Brighton. Heeft Brian het onmogelijke gepresteerd door op twee plaatsen tegelijk aanwezig te zijn geweest? Of is er sprake van een gestolen identiteit of is hij misschien toch een ingenieuze leugenaar?
Grace graaft dieper in het leven van het gerespecteerde echtpaar en komt tot de conclusie dat alles geheel anders is dan op het eerste gezicht leek. En dan graaft hij iets te diep en staat plotseling het wankele evenwicht in zijn persoonlijke leven op instorten.

Persbericht – vrijdag 30 september
De Fontein Romans & Spanning

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *