Uit de boekenkast – Ongrijpbaar – Bianca Nederlof

Ongrijpbaar-framedOngrijpbaar – Bianca Nederlof

 

Superboek! Ik heb er echt van genoten. Goed doordacht verhaal, mooi opgebouwd, fijne schrijfstijl en een spanning die langzaam maar zeker oploopt. Daardoor is het boek zeker naar het einde toe lekker spannend!’ – Linda Jansma

 

Achterflap

Kan Nick zijn meegenomen door iemand die jullie kennen?’ De rechercheur kijkt me aan. Ik verstar en voel het bloed uit mijn ogen wegtrekken.
‘Natuurlijk niet,’ antwoord David in mijn plaats.
‘Silvia?’ vraagt de rechercheur.
Mijn vingers klemmen zich om de mok in mijn handen.
‘Nee,’ zeg ik.
‘Misschien iemand uit je familie?’ dringt hij aan.
Ik recht mijn rug. ‘Ik heb geen familie meer.

Silvia’s grootste angst wordt waarheid. Ze raakt haar zoontje Nick kwijt in een mensenmassa. Weet iemand uit haar verleden er meer van? Silvia moet de confrontatie aangaan met het leven dat ze achter zich wilde laten. Om te voorkomen dat David haar geheim ontdekt, zet de zoektocht in haar eentje in.
Een keuze met fatale gevolgen…

Mijn mening in het kort

Ongrijpbaar heb ik een jaar geleden gekocht, maar ondanks dat ik zeer nieuwsgierig was kwam ik er maar niet aan toe om dit boek te gaan lezen. Heb nu een klein beetje vakantie en deze lag nu boven op de leesstapel.
Wat een fantastisch boek! Vanaf de allereerste bladzijde werd ik het verhaal ingezogen en heb het niet meer los kunnen laten totdat het boek uitgelezen was. Heerlijk raadselachtig met een uitstekende spanningsboog. Geheimen worden langzaam ontrafeld.
Bianca heeft een pakkende schrijfstijl en weet de aandacht van de lezer gevangen te houden tot aan het eind.
Ongrijpbaar is een boek dat mij van mijn nachtrust heeft beroofd, want de nieuwsgierigheid dwingt je dit boek in een keer uit te lezen.

stersterstersterster

Ongrijpbaar – Bianca Nederlof – LetterRijn – thriller – 228 pagina’s – 9789491875069 – 2014

Ongrijpbaar is o.a. verkrijgbaar bij de boekhandel, uitgever of bij Bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *