Uitgever Natasja Storm genomineerd voor de VIVA400

Uitgever Natasja Storm van Storm Publishers is dit jaar genomineerd voor de VIVA400 in de categorie ‘Creatieven’! Volgens de VIVA heeft ze dit jaar het verschil gemaakt, haar hoofd boven het maaiveld durven uitsteken en haar dromen nagejaagd. Van 6 oktober tot 4 november kan er gestemd worden.

De VIVA400 is een lijst van 400 koplopers die dit jaar het verschil hebben gemaakt binnen hun vakgebied. De lijst is opgedeeld in vier categorieën: Creatieven, Knappe koppen, Krachtpatsers en Wereldverbeteraars. Op 4 november sluit de stemtool en worden er vier winnaars geselecteerd op basis van het aantal stemmen en het oordeel van de professionele jury.

Natasja

 

Natasja Storm (1984) runde jarenlang het jongerenplatform young-adults.nl, voordat ze augustus vorig jaar besloot haar kennis en ervaring te gebruiken om een eigen uitgeverij op te richten: Storm Publishers. Ze biedt Nederlands talent binnen het young-adult (14-21 jaar) en new adult genre (16-30 jaar) een podium en laat alle boeken direct vertalen naar het Engels voor de internationale verkoop. In januari bracht ze een van de eerste Nederlandse boeken in het new adult genre uit: Hitte van Lis Lucassen. Dat haar een glansrijke toekomst te wachten staat, blijkt uit de buitenlandse interesse die meteen getoond is in haar boeken.

Natasja: ‘Toen ik Storm Publishers oprichtte, had ik nooit verwacht dat het zo snel zou gaan. In een jaar tijd hebben mijn team en ik de naam van de uitgeverij gevestigd in de boekenwereld. Dat ik nu genomineerd ben voor de VIVA400 voelt als een beloning voor mijn werk. Dit is een grote overwinning voor een kleine uitgeverij in een branche die het moeilijk heeft.’

Wil jij ook je stem uitbrengen? Dit kan via www.viva400.nl/creatieven/natasja-storm/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *