Uitslag winactie Blind date – Marelle Boersma

Leuk al die reacties te lezen en het is duidelijk dat er veel mensen de nieuwe thriller van Marelle Boersma graag willen lezen. En logisch natuurlijk, want haar thrillers zijn gewoon heerlijk om te lezen.

Ik heb mijn hond Mormel (onder toezicht van de kat Xena) het lootje laten trekken. Blijkbaar vindt ze papier wel erg lekker, want ik kon het lootje nog net redden en de naam van de winnaar lezen haha. Maar ik zal jullie niet langer in spanning laten…
de winnaar van Blind date is:

Aty Janzen

Van harte gefeliciteerd!

Als je mij je adresgegevens even door wilt mailen (contact@passievoorboeken.com) dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Hartelijke groet,

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *