Verschijnt 22 januari 2016: ‘Ondeugdelijke spiegeling’ – Rolf van der Leest

LeestRolfvd_OndeugdelijkeSpiegeling_OMS

Rolf van der Leest versus E.L. James!

Een half jaar na het verschijnen van zijn autobiografische roman Verslikt in het leven neemt Rolf van der Leest (Nederland 1967) het in 2016 op tegen E.L. James middels een reeks, met het echte leven doorspekte, ero-literaire romans. Het succes van zijn eerste, in eigen beheer uitgegeven, boek bleef niet alleen lokaal onopgemerkt. ‘In 2015 heb ik niet stilgezeten en schreef ik naast mijn tweede boek voor tal van fora en wedstrijden. Nadat ik met de Vlaamse auteur en oeuvrekenner van Herman Brusselmans, Mark Doornaert, met een onconventioneel duoschrift genaamd Meatlove de tweede plaats behaalde bij EroScripta, was het hek van de dam. Meatlove, plus mijn persoonlijke zesde plaats met Sieraad voor de geest, verschenen in de wedstrijdbundel en het totaal trok de aandacht van de gerenommeerde uitgeverij Aspekt. Ondeugdelijke spiegeling – Werklust is het eerste deel van een reeks en zal met zijn zinnenprikkelende, internationaal ogende custom made cover van Studio Raw Edge uit Arnhem, groots door de uitgeverij worden gelanceerd,’ aldus de trotse Rolf van der Leest. ‘Na mijn eerste roman lonkte mij de ongeremde vrijzinnigheid van fictie, surrealisme en erotica. Werken vanuit het onderbewuste libertijns denken, dat mij in staat stelt onthullende en suggestieve voorstellingen te creëren. Een roman met een sterk thriller-achtig plot, welke vanuit een haast zinsbegoochelende schrijfvrijheid tot stand is gekomen. Anders denken, anders schrijven,’ vult Rolf nog snel even aan.

 

Synopsis Ondeugdelijke spiegeling : Nadat Paul bij een grote en ingrijpende bedrijfsreorganisatie met twee handen de gelegenheid aangrijpt een gouden handdruk in ontvangst te nemen, verandert het leven van de succesvolle veertiger in een rap tempo. Via een wat oudere hartsvriendin komt de aantrekkelijke en sympathieke liefhebber al snel in aanraking met een andere generatie vrouwen en de wereld van verleiding, seks en intriges. Onder de vleugels van de invloedrijke Elise groeit Paul razendsnel uit tot één van de meest succesvolle mannen van The International Men’s Agency. Een flitsende job die zijn leven onverwacht en compleet zal veranderen!

De schrijfster van het voorwoord: ‘Zelf schrijfster van erotica in alle vormen en maten, weet ik hoezeer dit genre het uiterste van de creativiteit van de schrijver vraagt. En dat Rolf een creatief en veelzijdig schrijver is, was mij al snel duidelijk.’ ― Liza Daen, Existentioneel Lusterotist

Recensente van het manuscript: ‘Ondeugdelijke spiegeling is vlot en toegankelijk geschreven met heldere dialogen. Een krachtig verhaal waar onmiskenbaar een les uit te halen is.’ ― Wendy Wenning, passievoorboeken.com

Op vrijdag 22 januari aanstaande om 20.30 uur, vindt de officiële bookrelease plaats in De Wis te Loosbroek. Rolf van der Leest zal daar tijdens ‘De zin van Bernheze’ met niemand minder dan de dichter des vaderlands, Anne Vegter hoofdgast in de line up zijn, en haar tevens het eerste exemplaar overhandigen. Auteur Liza Daen, schrijfster van het voorwoord, zal die avond het voorwoord uit het nieuwe boek van Rolf voorlezen. Kaarten te bestellen via info@debkk.nl . Ondeugdelijke spiegeling ― Werklust is nu al in de voorverkoop te bestellen bij alle internetboekwinkels, ligt vanaf 22 januari 2016 in de boekhandel en draagt het ISBN 9789416538604.

Mijn recensie zal hier binnenkort te lezen zijn.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *