Verwacht – Zonder jou van Chantal en Priscilla van Gastel

zonder-jouPERSBERICHT
Amsterdam, 9 augustus 2016
 
Zussen Chantal en Priscilla van Gastel schrijven samen de thriller Zonder jou.
 
Op 20 september verschijnt de thriller Zonder jou van Chantal en Priscilla van Gastel.
 
Zonder jou is een psychologisch verhaal met veel nuances en schemergebieden, duidelijk dus een ander genre dan de feelgoodromans waar Chantal bekend door werd, maar niet minder geslaagd. Priscilla, de zus van de inmiddels beroemde auteur van o.a. Zwaar verliefd!, kwam met het idee voor dit verhaal, waarmee ze nu in het thrillergenre debuteren.
 
Wat doe je als je kind een steeds groter gevaar vormt voor zichzelf én anderen? En hoe ver kun je gaan om hem te beschermen? Valerie staat op een keerpunt. Voor de tweede keer in haar leven. En beide keren werd ze hiertoe gebracht door haar grote liefde Oscar. De eerste keer was jaren geleden, toen ze haar voorspelbare leven inruilde voor een vrijgevochten bestaan met hem.
De tweede keer is nu. Oscar staat op het punt haar en hun zoon, Mick, te verlaten. Niet omdat hun liefde voorbij is, maar omdat Mick lijdt aan een persoonlijkheidsstoornis die zo ontwrichtend is dat Oscar het niet meer kan verdragen. Plotseling staat Valerie er alleen voor. Terwijl het gedrag van Mick steeds verder uit de hand loopt, probeert Valerie uit alle macht zichzelf en haar kind te beschermen. Maar hoe doe je dat, als het grootste gevaar van hemzelf afkomstig is?
 
De zussen Chantal (1980) en Priscilla (1983) van Gastel debuteren als auteursduo. Chantal brak in 2008 door met Zwaar verliefd!. Sindsdien ontving ze diverse onderscheidingen en is haar oeuvre uitgegroeid tot acht boeken waarvan meer dan 300.000 exemplaren zijn verkocht. Toen Priscilla het idee en de verhaallijn voor Zonder jou opperde, werd Chantal meteen enthousiast om samen met haar zus een literaire thriller te schrijven.

Titel: Zonder jou|Auteur: Chantal en Priscilla van Gastel
Uitgever: Harper Collins Holland|ISBN: 9789402715903?Blz: 384

Zonder jou verschijnt 20 september en is verkrijgbaar (en te reserveren)bij de lokale boekhandel of via:
Bol
Libris
AKO
Eci

© 2016, Wendy. All rights reserved

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *