Volg Vlinder in haar zoektocht naar ultiem geluk

PERSBERICHT
Amsterdam, 27 maart 2018

Op 24 april verschijnt bij HarperCollins Holland De Happiness-goeroe van Jette Schröder.

Om een vriendin in nood te helpen, valt Iris tijdens een spectaculair feest in voor een bekend tv-medium. Ze verdiept zich in mantra’s, leert een paar spirituele oneliners uit haar hoofd en geeft zichzelf een mooie artiestennaam: Vlinder.
Tot haar eigen verbazing is haar optreden een doorslaand succes. Binnen de kortste keren zijn duizenden meiden in de ban van de mysterieuze, gemaskerde goeroe die de ‘Happiness Lifestyle’ predikt. Iris besluit haar dubbelrol nog even te blijven spelen. Ze blogt, vlogt, opent een heuse Happiness-webshop en geeft zelfs online masterclasses als ‘Find Your Inner Rainbow’ en ‘Embrace Your Flaws’. Ze heeft het zo druk met haar nieuwe carrière dat haar studie en vriendschappen onder druk komen te staan. De terugkerende aanvaringen met haar knappe, maar irritante onderbuurman dragen ook niet echt bij aan haar happiness. Hoe lang duurt het voor het echt uit de hand loopt? En is er dan nog wel een weg terug?

`Jette Schröder schrijft leuk en herkenbaar.’ – Chicklit.nl

 

Jette Schröder (1987) zat nog op de middelbare school toen ze haar eerste verhaaltjes verkocht aan Sesamstraat. Ze werkte enige tijd als publiciteitsmedewerker bij een uitgeverij totdat ze besloot haar baan op te zeggen zodat ze meer tijd zou hebben voor wat ze het allerleukst vindt om te doen: schrijven! Inmiddels heeft ze zeven kinderboeken op haar naam staan, waaronder de Love Story-reeks. De Happiness-goeroe is haar eerste Young Adult-roman.

 

 

 

De Happiness-goeroe – Jette Schröder – ISBN 978 94 027 0114 2 – paperback €17,99 / e-book €9,99

HarperCollins Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *