Win de thriller Volledig verknipt van Dennis Biesma (Gesloten)

Lara Cains is een wandelende tijdbom. Ze groeit op met een stem in haar hoofd, haar ouders hebben haar verstoten en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Na een sessie met haar psychiater wordt ze overvallen. Ze krijgt een black-out en kijkt uren later in de levenloze ogen van haar overvaller. Ze doet op dat moment wat ze altijd doet, vluchten voor zichzelf en iedereen om haar heen.

Net als ze haar leven weer op de rit lijkt te hebben, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het blijkt niet één persoon te zijn, maar een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat willen zij met haar DNA doen?

Dennis Biesma maakte in 2022 zijn debuut met een autobiografisch relaas over hoe hij opgroeide in een gezin waar het geloof centraal stond. Het opgroeien als Jehova’s getuige diende ook deels als inspiratiebron voor zijn volgende boek, Volledig verknipt. Hij verwerkte emoties tijdens het schrijfproces en bedacht voor dit verhaal ook nog een alternatief scheppingsverhaal. Het resultaat is een boek dat een mix is van fantasy, een actiethriller en een psychologische thriller.

Nieuwsgierig? Dan heb ik leuk nieuws voor je! In samenwerking met Dennis Biesma mag ik een exemplaar (paperback of epub) van deze thriller verloten. En win je dan hopen we dat je het boek zo snel mogelijk leest en dan een recensie achterlaat op Hebban en het liefst natuurlijk ook op bv Goodreads, Vrouwenthrillers, Bruna etc. Ook mag je t.z.t. de recensie naar mij mailen, dan plaats ik hem als gastrecensie op mijn blog. Volledig verknipt bestaat 12 mei één jaar en het zou helemaal top zijn als je op die datum jouw recensie kan plaatsen:)

Wil je een kans wagen? Laat dit dan weten als reactie onder dit bericht, of als reactie bij het bericht op FB of Insta.

Deze actie loopt tot en met zondag 7 april 2024 , maandag 8 april 2024 zal ik de winnaar bekend maken.

Succes!

De winnaar is Natasja Emmen.

Titel: Volledig verknipt
Auteur: Dennis Biesma
Uitgever: Palm Uitgevers
Aantal pagina’s : 320
Verschijningsdatum: 12 mei 2023

Bezoek de website van de auteur.

Klik hier voor een inkijkexemplaar

10 thoughts on “Win de thriller Volledig verknipt van Dennis Biesma (Gesloten)

    1. Hi Natasja,

      Daar de eerder gelote winnaar niet reageert, heb ik opnieuw geloot. Gefeliciteerd, jij hebt Volledig Verknipt gewonnen! Wil je mij even je adres doorgeven? Hartelijke groet,
      Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *