Win De verkeerde vriend van Gert-Jan van den Bemd

Mijn recensie moet nog geschreven en gepubliceerd worden maar van de auteur mag ik vast een exemplaar van zijn boek, De verkeerde vriend, aan mijn lezers verloten.

Waar gaat het boek over?

Werner Mans heeft alles redelijk voor elkaar. Oké, zijn werk stelt niet veel voor. Hij fotografeert wegwerpartikelen voor ziekenhuizen en laboratoria, als het al tot fotograferen komt. Maar hij heeft een vrouw, een dochter en een stacaravan. Alles gaat goed. Tot zijn dochter zo nodig naar een discotheek… nee, een club wil. Werner weet hoe het er daar aan toegaat. Vroeger kwam hij er ook. De vrienden die zijn dochter daar leert kennen, bedreigen Werners kalme bestaan. Voor het eerst in zijn leven moet hij opkomen voor zichzelf. Met alle gevolgen van dien.

De gemiddelde waardering is tussen de 4 en 5 sterren en mijn collega-blogger Annette vindt het boek een psychologische topper. Dus een aanrader!

Wil jij kans maken op dit boek?

Deze actie loopt tot en met 6 mei 2019, kort daarna zal ik de winnaar bekend maken.

Veel succes!

Liefs Wendy

De winnaar is Saskia Munneke. Van harte gefeliciteerd!

52 thoughts on “Win De verkeerde vriend van Gert-Jan van den Bemd

  1. Ik wil graag kans maken op het boek. Sta altijd open voor nieuwe schrijvers / schrijfsters. Lees graag literaire thrillers.

  2. Ik zou het wel boek graag lezen, ik ben benieuwd want ik hou van psychologische boeken. Voor jezelf opkomen is moeilijk, misschien heb ik er nog wat aan 😉

  3. Klinkt als een verrassend boek en heel benieuwd om deze te gaan lezen en een nieuwe schrijver te ontdekken!

  4. Zou het boek heel graag willen lezen, ben er heel nieuwsgierig naar.
    Waag graag een kans.

    Groetjes Anneliese

  5. Graag loot ik mee. Ik ken de auteur nog niet maar het feit dat het een psychologische thriller is spreekt me enorm aan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *