Win de nieuwe thriller Klikspaan van M.J. Arlidge

klikspaan

Een tijdje geleden heb ik voor Boekenbijlage de thriller Klikspaan van M.J. Arlidge mogen lezen. Weer een geweldige thriller van deze auteur! Voor mijn recensie klik hier

Wist je dat ik de auteur ook persoonlijk heb mogen ontmoeten en interviewen? Echt gaaf en het interview kun je hier lezen.

 

 

Staat dit boek nog op jouw verlanglijst? Dan heb ik goed nieuws, ik mag van de uitgever een exemplaar van Klikspaan verloten onder mijn lezers.

Wil jij kans maken op Klikspaan?

Geef dan hieronder in een reactie aan dat je meedoet, dat is alles.

Deze actie delen? Graag! Ook zou ik het leuk vinden als mij gaat volgen op Facebook en Twitter (mocht je dit nog niet doen).

De actie loopt tot en met 22 november 2016, kort na deze datum zal ik de winnaar bekend maken. Succes!

Iedereen bedankt voor het meedoen! De gelukkige winnaar is Felice Beekhuis.

Van harte gefeliciteerd!!

 

62 thoughts on “Win de nieuwe thriller Klikspaan van M.J. Arlidge

 1. Graag had ik graagraag meegedaan in de verloting om Klikspaan te winnen.
  Ik haal mijn boeken normaal in de bibliotheek maar het lange wachten tot ze beschikbaar zijn stelt mijn geduld soms op de proef.

 2. Wat een geweldig initiatief ! ‘Klikspaan’ staat met stip bovenaan op mijn verlanglijstje voor de Sint dus ik doe heel graag mee met deze actie. Benieuwd hoe het inspecteur Helen Grace verder vergaat …

 3. Jaaa ik doe erg graag mee! Ik heb deze auteur en serie pas sinds kort ontdekt. Eerste boek net uit, nu bezig met het tweede boek, derde boek gereserveerd via de bibliotheek, maar klikspaan is bij ons nog niet te vinden, dus om lekker die te kunnen lezen straks zou ik hem heel graag willen winnen!

 4. Het eerste deel heb ik zo juist met huid en haar verslonden.
  Het tweede en derde deel liggen klaar om onder handen te worden genomen.
  Een top serie en ja ik zou graag dit boek ook met veel plezier en nieuwsgierigheid willen ontdekken dus
  IK DOE GRAAG MEE.

  carine

 5. Ik ben verslaafd aan die boeken. Het enigste dat lastig is. Dat die snel uitverkocht zijn en niet meer in de bib zijn. Het is heel lang wachten voor ik die kan lezen.
  Ik lees buiten YA ook mega graag thrillers. Hopelijk win ik die. Dat zou super leuk zijn

 6. Oh ja, deze staat zeker op mijn lijstje! Heb tot nu toe alle boeken gelezen en vind ze top! Dus bij deze doe ik zeer graag mee! 🙂

 7. Super! Ik zou het boek vorige week meebrengen van de boekhandel maar ben er niet geraakt :-)… Soms gebeuren de dingen voor een reden zeggen ze dan :-)!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *