Win de roman Ann Sophia, ‘Noblesse oblige’

Noblesse obligeAnn  Sophia, ‘Noblesse oblige’ geschreven door Lucia Douwes Dekker is een prachtig geschreven roman over de essentie van geluk. Ik heb dit boek mogen lezen voor Boekenbijlage, voor mijn recensie klik hier.

Een roman die je gelezen moet hebben en ik mag een exemplaar weggeven!

Met dank aan NAU uitgevers voor het beschikbaar stellen van dit exemplaar.

 

Wil jij kans maken op deze mooie roman?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat is voor jou de essentie van geluk?

Vul in het invulveld hieronder jouw antwoord in. Vergeet niet naam en adres te vermelden. Meedoen kan tot en met 10 september 2016. De winnaar krijgt zo spoedig mogelijk bericht.

De winnaar is: Mieke Schepens

Zou het natuurlijk leuk vinden als je mijn Facebookpagina een like geeft. En de Facebookpagina Waar is Ann Sophia, roman over Noblesse Oblige en die van NAU uitgevers. En dit bericht delen? Graag!

 

4 thoughts on “Win de roman Ann Sophia, ‘Noblesse oblige’

  1. Hi Wendy,

    Voor mij is de essentie van geluk een combinatie van een aantal factoren: een harmonieuze thuisbasis (voor mij mijn lieve echtgenoot en mijn twee heerlijke honden), geen financiele zorgen (kaviaar hoeft niet, maar een boterham is toch wel prettig..) en … mijn boekenbusiness!

  2. Voor mij is essentie van geluk: tevredenheid. Hoeft allemaal niet groots of speciaals te zijn. Geluk zit in het waarderen van de alledaagse dingen.

  3. De essentie van geluk: ..blij zijn met wat je hebt..dat we allemaal nog bij elkaar zijn..respect voor elkaar ..ongeacht wat we nu meemaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *