Win Schone slaapsters van Stephen & Owen King (gesloten)

Over de hele wereld gebeurt er iets vreemds als vrouwen in slaap vallen; ze worden langzaam omhuld met een coconachtig weefsel – en ze worden niet meer wakker. Maar als het weefsel dat hun lichaam omhult wordt aangeraakt of aangetast, worden de vrouwen agressief en enorm gewelddadig.

In het Amerikaanse stadje Dooling verspreidt het virus zich vanuit de vrouwengevangenis en gaat het over op alle gevangenen, met uitzondering van één. Er doen al snel verhalen de ronde over deze Evie: is ze een medische rariteit of het kwaad dat het virus veroorzaakt? De achtergebleven mannen in het stadje, overgelaten aan hun primaire instincten, raken slaags met elkaar terwijl de sheriff van Dooling, Lila Norcross, vecht om wakker te blijven.

Ondertussen ontwaken de vrouwen die in slaap zijn gevallen in een compleet nieuwe wereld…

Schone slaapsters wordt bevolkt door vele memorabele personages. Zo is er Clint, de vrouw van Lila, die als psychiater van de vrouwengevangenis probeert om het kwaad buiten de deur te houden. De gevangenen die elk met hun eigen achtergrond en verhaal trachten de wonderbaarlijke situatie naar hun hand te zetten. En dan is er nog de raadselachtige Evie, de enige vrouw die in slaap kan vallen en ongeschonden weer wakker wordt. Niemand weet waar ze vandaan komt en over welke bijzondere gaven ze beschikt.

Iedereen in Schone slaapsters wordt op de proef gesteld en gaat tot het uiterste om te overleven. Maar is het genoeg om een catastrofe af te wenden? Stephen King en Owen King hebben een meeslepende roman geschreven die alles op scherp zet, en waarin ze meesterlijk laten zien wat er kan gebeuren als de temperaturen in de samenleving verder en verder worden opgevoerd.

 

Meesterverteller Stephen King heeft meer dan vijftig romans op zijn naam staan en tientallen korte verhalen. Hij schreef spanning, horror, fantasy, bovennatuurlijk, en in welk genre hij zich ook waagt, steeds weet hij wereldwijd miljoenen lezers aan zijn boeken gekluisterd te houden.

 

 

Owen King schreef de roman Double Feature en publiceerde meerdere korte verhalen in onder andere de Boston Globe en de New York Times Book Review.

 

Nieuwsgierig naar Schone Slaapsters? Download hier een leesfragment.

 

 

In samenwerking met The House of Books en Overamstel Uitgevers mag ik een exemplaar van Schone slaapsters verloten.

Wil je kans maken op deze prachtige thriller?

 • Geef hieronder aan in een reactie dat je meedoet
 • Altijd leuk als je mijn Facebookpagina een like geeft
 • En…like en deel het Facebookbericht van deze actie.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 3 oktober 2017, kort na deze datum maak ik de winnaar bekend.

Succes!

 

Titel: Schone slaapsters| Auteurs: Stephen King en Owen King
Uitgever: The House of Books, verdeeld door Overamstel Uitgeves|ISBN: 9789044353013|Blz: 832
Vertaling: Annemarie Lodewijk, Sabine Mutsaers
Verschijningsdatum: september 2017

Schone slaapsters is onder andere verkrijgbaar bij de lokale boekhandel of via:
Bol.com

56 thoughts on “Win Schone slaapsters van Stephen & Owen King (gesloten)

 1. Oh heel leuk! Als grote King fan doe ik zeer graag mee!! Ik like je pagina al even en deel deze actie ook graag openbaar op mijn Ruilbib – Boekenblog pagina!

 2. Ik ben een echte fan van Stephen King. Ik ben dan ook heel nieuwsgierig naar zijn samenwerking met zijn zoon. Ik doe graag mee met deze actie.

 3. Als groot fan van King. de enige reden dat ik het boek nog niet in huis heb, is omdat ik nu op vakantie ben… Had bijna de vakantie ervoor omgezet, maar dat zou toch net te ver gaan. Thuiskomen en het boek in de bus vinden omdat ik het gewonnen heb zou helemaal geweldig zijn. Ik doe graag mee dus ❤️

 4. Ook ik ben al sinds mijn tienertijd groot fan van Stephen King en in die 30 jaar heb ik al heel veel van hem verzameld, dit boek mag natuurlijk niet missen. Ik doe heel graag mee met de verloting en heb netjes geliked en gedeeld op Facebook!

 5. King en King… Dat moet me toch spannend zijn. Maak dan ook graag kans op dit prachtig mooi boek. Kan wel weer wat spanning in mijn leven gebruiken.

 6. Het thema van overleven interesseert mij al heel mijn leven; ik lees en kijk dan alles wat ik hierover kan vinden. Van gevangenissen, en in een hut in het oerwoud tot onbewoonde eilanden. Het fragment doet mijn belangstelling alleeen maar toenemen. Ja, natuurlijk doe ik graag mee…..

 7. Waag graag mijn kans. Heb ook boeken van zijn zoon Joe Hill. Nu een boek samen met de andere zoon. Mooi om de collectie te vervolledigen.

 8. Ja natuurlijk wil ik graag een kans maken! Ik vind de boeken van Stephen King geweldig en nu schrijft hij ook nog met zijn zoon. Ik ben reuze nieuwsgierig.

 9. Ik ben een absolute thriller/ horror fan! Deze zou mooi staan in mijn collectie 😉
  Ik heb nog geen boek van deze schrijver, ik zou die er graag bijhebben 🙂

 10. Ik vind de boeken van Stephen King geweldig,zin om dit spannende boek te lezen,lekker onder een dekentje op de bank bij de kachel

 11. Heb ik mijn paps al opgegeven voor deze actie?
  Nee? Ik zou m graag winnen voor mijn paps….Een groot Stephen King fan, vorige week nog naar de film (It) geweest.
  Ja? Sorry voor mijn dubbele reactie dan

 12. Ik wil dit boek zo ontzettend graag lezen!!! Doe overal mee waar er een winactie is voor dit boek maar tot nu toe nog geen geluk. Dus waag hier ook een gokje! Die cover alleen al is te mooi toch!!?? 😀

 13. Als KING-fan moet ik wel meedoen aan deze actie.
  Zou gaaf zijn dat ik dit boek zou winnen.
  En lukt het niet, dan koop ik het boek gewoon, net als alle andere boeken van zijn hand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *