Win Toen ik eindelijk durfde van Chantal Straver

toenikeindelijkdurfde 3d

Toen ik eindelijk durfde is gebaseerd op het veelgelezen blog van Chantal Straver. In Toen ik eindelijk durfde laat Chantal Straver haar huwelijk, huis en baan achter om zich een gelukkiger leven te veroveren. Haar openhartige verhaal getuigt van moed en het raakt je in het hart.

Ik heb het boek gelezen voor Boekenbijlage.nl, voor mijn recensie klik hier.

Ben jij, na het lezen van mijn recensie, nieuwsgierig geraakt en wil je dit boek ook graag lezen? Van de uitgever (S2 Uitgevers) mag ik een exemplaar van Toen ik eindelijk durfde onder mijn volgers verloten.

Wat je hier voor moet doen?
1. Ga via deze link naar mijn Facebookpagina Passie voor Boeken en like de pagina als je nieuw bent;
2. Natuurlijk mag je mij ook gaan volgen op Bloglovin, Twitter en Instagram, vind ik altijd leuk.
3. Deel de actie openbaar op je eigen tijdlijn op Facebook zodat ik het kan zien;
4. Vertel hieronder in een reactie waarom je dit boek graag wilt lezen. (vergeet niet een geldig mailadres in te vullen)

Deze actie loopt tot en met 12 juni 2016, kort hierna zal ik de winnaar bekend maken.

De winnaar is Lindy Heeringa, van harte gefeliciteerd!
Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *