Win Verdacht van Carry Slee

verdacht9789048834488_640

Ik heb het nieuwe jeugdboek van Carry Slee mogen lezen: Verdacht. Mijn mening over dit boek lees je hier.

Ik heb Verdacht met veel plezier gelezen en het leuke is dat ik ook iemand anders blij mag maken met dit boek! Van de uitgever mag ik een exemplaar verloten onder mijn volgers.

Wil jij kans maken op een exemplaar van Verdacht? Laat hieronder dan in een reactie weten waarom je dit boek graag wilt lezen.

Deze actie loopt tot en met zondag 2 oktober, kort na deze datum zal ik de winnaar bekend maken.

Deze actie delen? Graag!

Veel succes,

Wendy

En de winnaar is: Christina

Van harte gefeliciteerd!

27 thoughts on “Win Verdacht van Carry Slee

 1. Ik zou dat boek allereerst zo graag voor onze dochter Myrtle willen winnen. Om hem daarna zelf op te pakken 😉
  Hele toffe winactie!

 2. Carry slee is echt als sinds kleins af aan een favoriet! Haar boeken staan dan ook bijna allemaal in m’n kast alleen deze nieuwe nog niet! Ik ga duimen en heeeeb weer een nieuwe blog ondekt jeeej

 3. Ik wil hem graag winnen. Heb al jaren niets meer van Carry Slee gelezen dus het wordt weer eens tijd. Vroeger heel wat boekverslagen gemaakt over haar boeken. Zusje heeft zelfs auditie gedaan voor één van de films.

 4. Voor de dochters Silke en Fébe. Voor de leeslijst van de les Nederlands. 2 grote fans maar deze ontbreekt nog in de collectie. Zou een mooi geschenk zijn voor hen. Wie weet… 🙂

 5. Leuk voor zoonlief. Hij wilde graag de film spijt! zien op tv maar het was veel te mooi weer, vond ik, dus: buiten spelen! Maar een boek lezen mag altijd:)

 6. Ik zou dit boek dolgraag willen lezen omdat mijn dochter en ik alle boeken van Carry Slee hebben gelezen. Wij zijn grote fans van haar boeken maar ook van de films en musicals gebaseerd op de boeken. Dus onmisbaar voor ons. Grt Claudia en Kyra

 7. Carry Slee schrijft altijd verhalen die bijzonder en uniek zijn, met ontzettende goede onderwerpen.. Ik kan eigenlijk geen boek opnoemen dat ik slecht vond van haar.. Heel erg benieuwd of “verdacht” ook weer zo pakkend en uniek is! Ik doe dus graag mee!

 8. Carry Slee schrijft spannende boeken. Mijn zoon houdt niet erg van lezen, maar de boeken van Carry Slee leest hij wel en ze maken veel indruk op hem omdat zij zich geweldig kan inleven in de belevingswereld van beginnende pubers.

 9. Haar boeken zijn echt goed! Moederkruid heb ik ook gelezen en die was ontroerend. Dit boek zou ik graag voor mijn dochter Jarna willen winnen. Natuurlijk lees ik hem daarna!

 10. ik heb nog nooit iets van haar gelezen en dat wordt hoog tijd naar alle positieve reacties over deze auteur. ik loot dus graag mee

 11. Gave actie! Eerst wil ik het boek zelf lezen natuurlijk! Dan ga ik het voorlezen in mijn klas op de basisschool en daarna wordt het een biebboek op school. Beter doel dan dit is er niet natuurlijk!

 12. superleuk! graag doe ik mee, ik lees veel en graag met groot plezier van alles YA/roamns/thrillers… Carry Slee is natuurlijk een van de toppers.. en dit boek zou ik heel graag gaan lezen. Ik heb er nu al zin in..dus ..ja, ik doe mee!!

 13. Ik lees en kijk heel erg graag naar de verhalen van Carry Slee. Ze maakt de verhalen zo mooi spannend en ontroerd met elke keer een goede onderwerp wat wel steeds in de wereld wel afspeelt. Ik zou met dit boek erg blij zijn zodat ik weer eens een mooi, puur en spannend verhaal van Carry kan lezen.

 14. Carry Slee was(/is) echt een jeugd favoriet! Zou heel graag dit nieuwe boek van haar hand lezen gewoon om weer even helemaal heerlijk van haar schrijfkunsten te mogen genieten!

 15. Carrey Slee is een geweldige schrijfster! Ik doe graag mee voor onze dochter die ontzettend graag leest en hoop haar met dit boek te mogen verrassen. En ik? Ik lees ook jeugdboeken. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *