Wrap up augustus 2020

Een fijne leesmaand gehad al had ik natuurlijk nog veel meer willen lezen 🙂 Vooral nu ik mijn allereerste Warrior Cats heb gelezen en gelijk verknocht ben en het liefst alle boeken uit deze serie achter elkaar wil lezen. Maar, een luxe probleem, er liggen nog genoeg andere mooie boeken te wachten dus…

Wist je trouwens dat er ook graphic novels van Warrior Cats zijn? Eén keer raden wat ik binnenkort binnenkrijg 🙂

Hieronder het overzicht van mijn gelezen boeken van afgelopen maand.

  • Engel zonder vleugels – Martyn van Beek – recensie
  • Infinitum – Sterre Carron – recensie
  • Hej Denemarken – Svea Ersson (proeflezen)
  • Noodlot – Marlen Visser – recensie volgt
  • Stil maar – Carla Kovach – eigen boek (4****)
  • Warrior Cats – Het zonnepad – Erin Hunter – recensie
  • Lentezon – Wendy Louise – recensie
  • Achtervolgd – Lisa Sanders – Kobo Plus (4****)
  • TBS – Natasza Tardio – recensie volgt
  • Als het bloedt – Stephen King – recensie volgt

Komende tijd gaan er veel boeken verschijnen en er staan er natuurlijk weer genoeg op de verlanglijst. Waar ik in het bijzonder naar uitkijk zijn de eerste twee delen van De puzzelaar van Marit Vanström, het pseudoniem van Martyn van Beek. Ook verschijnen er twee boeken bij De Crime Compagnie, In eigen hand van Linda Jansma en Nooit meer alleen van Angelique Haak. En nog een thriller van Nederlandse bodem waar ik naar uitkijk is Alex B. van Arjan Alberts. Ook kan ik me verheugen op het lezen van een aantal young adults, waaronder Verschijningen van Hilda Spruit. In 2015 debuteerde Hilda Spruit met haar paranormal young adult-roman Geestverwanten, die in 2016 bekroond werd met de Jonge Jury Debuutprijs.

De komende maand staat dus in het teken van het lezen boeken van Nederlandse bodem, en dat zijn juist mijn favoriete boeken…

Liefs,

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *