Wrap up maart en april

De maand maart was echt een slechte leesmaand voor mij, lang geleden dat ik zo weinig gelezen heb, maar acht boeken. Dit kwam deels door mijn fysieke gesteldheid, maar ook omdat ik in die maand moest inwerken bij mijn nieuwe werkgever, de drukke werkzaamheden voor VrouwenThrillers.nl en doordat ik bezig ben met een cursus Tekst corrigeren die ik deze maand ga afronden. In april ging gelukkig alles weer wat beter toen heb ik het dubbele aantal boeken gelezen. Wil niet zeggen dat ik alle achterstallige recensie-exemplaren heb gelezen maar het begint te vlotten. Ook al wil ik elk moment van de dag wel lezen, mijn pijnklachten waren soms zo hevig dat het lezen geeneens meer lukte en dat vond ik ook wel heel erg. Op het moment dat ik deze blog schrijf heb ik net weer een zenuwblokkade achter de rug en hoop dat deze behandeling beter aanslaat dan de vorige van drie maanden geleden. Soms is het best moeilijk, in je hoofd wil je zoveel maar regelmatig word ik door de pijn en de daarbij komende vermoeidheid flink met mijn neus op de feiten gedrukt. Toch mag ik mij gelukkig prijzen met zo’n fantastische hobby, boeken lezen, en dat ik daar binnenkort ook mijn werk van kan gaan maken is natuurlijk echt tof. Dat doet een heleboel vergeten en zorgt ervoor dat ik positief kan blijven. En ik weet dat er meer bloggers in hetzelfde schuitje zitten en dit alleen maar kunnen beamen…

In maart las ik:

 

In april las ik:

 

 

 

Uiteraard ligt er voor de komende tijd nog genoeg te wachten. Ik doe mee met drie blogtours: Nooit meer bang van Gaby Rasters (7 mei), Clara van Pieter Feller en Tiny Fisher (11 mei) en Confrontatie! van Esther van der Ham (22 mei). Daarnaast heb ik namens VrouwenThrillers op 12 mei een bloggerlunch met Mirjam Hildebrand en mag van te voren haar nieuwe boek Voorlopers 2 – De kracht van velen lezen en heb ik nog een aantal boeken liggen die hoognodig van een recensie moeten worden voorzien. Ben nu twee boeken aan het lezen: Zondagskind van Judith Visser en De erfgenaam van Doornaert en van der Leest.

Wederom een drukke maand voor de boeg maar wel weer een met heel veel mooie boeken.

 

Liefs,

Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *