Berichten delen op Facebook – schakelen tussen openbaar en vrienden

Zie op Facebook veel opmerkingen voorbij komen over openbaar delen. Hieronder een tip hoe je makkelijk kunt schakelen tussen de verschillende opties.

Klik bovenin op het vraagteken en ga daarna naar Privacycontrole.

 

  Als je dat aanklikt zie je dit scherm verschijnen. Klik op het pijltje naast vrienden en dan verschijnt er een scherm waar je de selectie kunt maken. Maak de selectie en klik op klaar. That’s all!

 

Dus wil je even een bericht openbaar delen, dan zet je het hier op openbaar. Heb je het bericht gedeeld dan kun je de instelling weer heel makkelijk terugzetten op vrienden.

Let op, dit is hoe het werkt op de PC/Laptop.

Op de mobiel is het ook mogelijk, maar daar is het allemaal iets omslachtiger en Facebook wil daar wel eens moeilijk doen om de instelling Openbaar terug te zetten.

Hartelijke groet,

Wendy

 

2 gedachten over “Berichten delen op Facebook – schakelen tussen openbaar en vrienden

  1. Wat als zeg maar als je op ‘Vrienden’ klikt, verschijnt er ‘Wie mag dit zien?’. Maar bij mij staat er geen openbaar. Alleen vrienden, vrienden van vrienden, vrienden behalve…, bepaalde vrienden en alleen ik. ?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *