Mijn gelezen boeken oktober 2017

Afgelopen maand stond echt (bijna) alleen in het teken van lezen. Ontzettend veel gelezen en ik merkte dat ik mijn leessnelheid weer even als vanouds had. Als dit doorzet is het mooi meegenomen, maar het lezen moet wel leuk blijven en geen verplichting worden. Mensen vragen mij weleens of ik het recenseren soms niet beu wordt. Moet eerlijk bekennen dat ik onlangs geen lees- maar een recensiedip heb gehad, maar dit is gelukkig weer voorbij. En natuurlijk zijn er van die dagen dat het even niet zo wil lukken en dat ik uren zit te zwoegen op een recensie, maar als je zoveel boeken recenseert en origineel wilt blijven is niet elke recensie makkelijk te schrijven. Ik heb in ieder geval deze maand weer genoten van al die mooie boeken die ik mocht lezen en recenseren. In totaal 20 boeken waarvan ook deze maand niet alle boeken in het lijstje staan, dit omdat ik van een aantal boeken nog niet bekend maken dat ik deze gelezen heb.

 

 

 

Voor de komende tijd ligt er heel wat moois op de stapel, boeken waarvan ik nu al weet dat ik er zeker van ga genieten. Bijvoorbeeld De kat die de weg kwijt was , Femme fatale van Anja Feliers, Verminkte toekomst van Melissa Skaye en De schaduwbokser van Johan Zonnenberg. Een aantal indrukwekkende boeken liggen ook de stapel zoals Verknipt en Zwemmen of verdrinken.

Maar….ook ga ik van 10 tot en met 19 november genieten van een heerlijke vakantie. De enige stress die dit met zich meebrengt is de vraag: Welke boeken gaan mee? Even geen recensie-exemplaren maar eigen boeken gaan gelezen worden. Alleen…een keuze maken tussen meer dan 400 exemplaren…pffff. Ik houd jullie op de hoogte welke boeken het zijn geworden.

Veel liefs,

Wendy Wenning

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *