Winactie Spiegelbeeld – Martine Kamphuis/De Crime Compagnie

Winactie Spiegelbeeld – Martine Kamphuis/De Crime Compagnie

Gisteren plaatste ik mijn recensie van de thriller Spiegelbeeld van Martine Kamphuis. Spiegelbeeld is het tweede deel met hoofdpersoon Wynona Post, Alibi is het eerste deel. Beide boeken heb ik gelezen voor VrouwenThrillers.nl.

 

Van uitgeverij De Crime Compagnie mag ik een exemplaar van Spiegelbeeld verloten onder mijn lezers. Lees je net als ik graag psychologische thrillers van Nederlandse bodem dan is dit zeker een aanrader.

Wil jij een kans maken op een exemplaar?

 1. Ga via deze link naar mijn Facebookpagina Passie voor Boeken en like de pagina als je nieuw bent;
 2. Deel de actie openbaar op je eigen tijdlijn op Facebook zodat ik het kan zien;
 3. Vertel hieronder in een reactie waarom je dit boek graag wilt lezen.

Deze actie loopt van 16 maart tot en met 23 maart 2016. Daarna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

 

Veel succes!

Hartelijke groet,
Wendy

Er is inmiddels een winnaar geloot: 
Ans Stier, van harte gefeliciteerd!

24 gedachten over “Winactie Spiegelbeeld – Martine Kamphuis/De Crime Compagnie

 1. Deze van Martine heb ik nog niet gelezen, dus ik doe heel graag mee met jouw actie. Geliked, gedeeld en berichtje geschreven en nu afwachten….. Succes

 2. Hoi Wendy, psychologische thrillers zijn echt mijn favoriet. Alibi heb ik op mijn ereader staan, maar nog niet gelezen. Mocht ik Spiegelbeeld winnen, dan ga ik natuurlijk wel eerst Alibi lezen.
  Ben dus heel benieuwd naar deze en maak heel graag kans.
  En natuurlijk liked &shared. 🙂

 3. Ik heb deel 1 met veel plezier gelezen en ben benieuwd hoe het verder gaat met Wynona. psychologische thrillers zijn mijn favoriet 🙂

 4. Ik loot graag mee voor dit boek. Ik heb er al positieve recensies over gelezen en die hebben mij zeer nieuwsgierig gemaakt naar dit boek. Actie geliked en gedeeld op facebook.

 5. Doe heel graag mee met deze mooie en leuke actie.
  Ik lees graag (psychologische) thrillers.
  Heb je recensie gelezen en het verhaal spreekt mij enorm aan. Zeker omdat het tot het laatst spannend blijft.

  Ik volg je al geruime tijd op FB en Bloglovin.
  Natuurlijk gedeeld op FB 😉

 6. Ik ben bezeten van boeken met mame thrillers en lees erg graag…dit boek is er volgens mij weer zo eentje om te verslinden dus ik doe heel graag mee!

 7. Ik ben een echte boekenwurm en dol op thrillers.
  Zojuist heb ik je recensie gelezen, en ik ben nu heel nieuwsgierig hoe het boek verder zal gaan.
  Ik ben erg benieuwd of Wynona Ryder zal ontdekken waardoor Esther overleden is.

 8. Een spannend verhaal is het voor mijn helemaal. Ik sluit me dan even helemaal af van de wereld en ben altijd reuze nieuwsgierig hoe het verhaal af gaat lopen.

 9. Hmm. Ik als boekenwurm, boekenfan..en boekverslinder doe graag mee, voor dit mooie boek. Het trekt steeds mn aandacht, ik ken de schrijfster nog niet..dus nog meer reden om hieraan mee te doen. Na het lezen, maak en plaats ik graag een mooie recensie..superleuk!

 10. OJA! De Crime Compagnie. Je kunt er bij deze uitgebreide serie écht op vertrouwen dat ieder boek goed geschreven is en een spannend plot heeft. Heb Nobody van Marelle Boersma en Koelcel van Linda Sampionius al gelezen. Echt prachtig. Geen spijn van gehad.

  Ik kan je dan ook vertellen dat ik best wel uit m’n stekkerdoos zou gaan als ik dit boek zou mogen toevoegen aan de twee-delige collectie in mijn boekenkastje 😉 Zullen ze blij mee zijn. Spiegelbeeld lijkt me ontzettend rauw, angstaanjagend en echt een boek met enorm veel teasers. Je wil weten wat er gaat gebeuren! Ik zou er echt direct mee op de bank willen springen en er de komende vier uur verblijven. Alleen opstaan tussendoor voor een grote kop thee. Of 4 hahaha. Ik ga ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: