Nieuws

Bliyoo – een abonnement voor onbeperkt lezen van Bruna – in ontwikkeling

images (1)

Bliyoo is het abonnement voor onbeperkt lezen van Bruna, dat op dit moment in ontwikkeling is. De verwachting is dat Bliyoo vanaf mei beschikbaar is en er zal hiervoor dan een app beschikbaar zijn in de App Store en op Google Play. De aangeboden Ebooks en Emagazines zijn te lezen op PC, laptop, tablet en smartphone. Hoeveel is het abonnement gaat kosten is nog niet bekend, dit is ook deels afhankelijk van de gesprekken met de uitgevers.

Tot mei zal zal Bliyoo getest worden. De gebruikservaringen van de testers kunnen meegenomen in de ontwikkeling van deze abonnementsdienst. Ruim 2000 mensen werken mee aan deze test waaronder een aantal (boek)bloggers. Ik verleen ook mijn medewerking aan deze test welke een dezer dagen gaat starten en ik ben zeer benieuwd.

Bliyoo is al te volgen op Facebook en Twitter.

 

2 reacties

    • Wendy Wenning

      De e-books zijn idd niet op een ereader te lezen. Maar de bedoeling van Bliyoo is juist om van allerlei soort leesmateriaal op 1 apparaat in handbereik te hebben.Al naar gelang waar je zin in hebt, kun je kiezen voor een boek,tijdschrift, krant of stripboek. En de e-books zijn prettig te lezen op Bliyoo en goed in te stellen naar je eigen voorkeur.
      (sorry trouwens voor de late reactie, kwam er maar even niet aan toe)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: