Berichten

Boek ter recensie aangeboden gekregen, maar het blijkt toch niets voor jou te zijn. En dan?

Over het algemeen recenseer je als recensent/blogger boeken die jou aanspreken. En natuurlijk bevalt het ene boek beter dan het andere. Dan krijg je een boek aangeboden en eigenlijk twijfel je of dit wel iets voor je is. Maar de nieuwsgierigheid wint en je besluit dit boek aan te nemen in ruil voor een recensie.

Je begint te lezen en de eerste bladzijden lezen vlot weg. Maar…..het boek pakt je niet en blijkt helemaal niets voor jou te zijn. De recensie is beloofd, wat nu?

Dit overkwam een collega recensent/blogger van mij. Hoe los je zoiets nu op? Ze heeft in ieder geval de auteur medegedeeld dat ze dit boek toch niet kan recenseren. Toch zat dit haar niet helemaal lekker en had nu een boek in handen waar andere lezers toch wel positief over waren.

Ineens bedacht ze, er is een recensent/blogger die vlakbij woont. Misschien heeft zij interesse om dit boek te lezen en te recenseren. En ja hoor, deze recensent/blogger wilde het boek wel lezen en recenseren. Het boek stond al op haar NTL-lijst. Mooie oplossing toch….

Uiteraard is er eerst overleg gepleegd met de auteur en daarna zijn we overeengekomen dat ik, in plaats van mijn collega/blogger het boek Rode handen van Daniëlle Pasma ga lezen en recenseren. Ben zeer benieuwd naar dit boek en de recensie volgt spoedig.

Voor meer informatie over dit boek klik hier.

 

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: